Patarimai, kaip tinkamai prižiūrėti rankines.

Šiame straipsnyje rasite konkrečius patarimus, ką daryti, kad rankinės oda išliktu ilgiau tokia žvilganti, nauja ir gyva. Skaitykite iki galo, nes straipsnio pabaigoje jūsų laukia specialus pasiūlymas!

Rankinės gali išlaikyti savo vertę laikui bėgant, jei gerai pasirūpinsite jomis. Rankinės yra brangi investicija, ir jūs norite išlaikyti savo investicijas kuo ilgiau, tiesa?

Daugelis savo mylimas rankines nešioja kiekvieną dieną, tačiau pamiršta, jog neprižiūrimas aksesuaras yra tikrai ne amžinas. Taigi, šiame straipsnyje rasite keletą patarimų, kaip išlaikyti formą, išlaikyti odą ir rūpintis savo mėgstama rankine.

 

Kaip laikyti rankines?

Jei turite, laikykite savo rankinę originalioje dėžutėje. Nelaikykite odos gaminių saulėje, kad išvengtumėte išblukimo. Dažytos odos ir ryškios spalvos rankinės greitai nubluks nuo tiesioginės saulės spindulių. Geriausias būdas laikyti savo rankinę originalioje pakuotėje vėsioje, tamsioje vietoje pvz. spintoje.

 

Kaip išlaikyti savo rankinės formą? 

Svarbu prisiminti, kad rankinės yra pagamintos iš odos, jos reaguoja į amžių / gravitaciją, kaip ir jūs. 

Oro pagalvės

Jos gali būti padarytos iš skirtingų pakuočių arba tiesiog pripūsti tam tikri tušti maišeliai. Manome, kad tai geriausias sprendimas laikinai išlaikyti savo rankinės formą, kol jūs ne nešiojate savo naujojo pirkinio.

Rankinės formos pagalvės

Galite naudoti įprastą buitinę pagalvę arba pripildyti tuščią pagalvę skirtingai tuščiais daiktas ir sukurti maišą pagal savo rankinės formą.

Organizuotumas jūsų rankinėje

Per daug dalykų jūsų rankinėje gali iškraipyti rankinės formą ir pakenkti nugarai. Yra rankinės pagrindo formuotojai, kurie tvirtinami maišelio viduje ir taip apsaugo jūsų rankinę nuo deformacijos.

 

 Dar nematėte jums patinkančių rankinių?

 

 

Kaip išlaikyti rankinės medžiagos kokybę?

Apsaugokite savo krepšio pamušalą: naudokite kosmetikos dėžutę

Tai vienintelis sprendimas, kuris atrodo toks paprastas, bet daugelis iš mūsų to nedaro: naudokite kosmetikos krepšelį savo makiažui, kad išvengtumėte dėmių ir išsiliejimų. Niekada nedėkite makiažo, skysčių ar rašiklių rankinėje, be jokios apsauginės priemonės.

Rankines internetu

Pasirūpinkite savo rankinės oda

Odinės rankinės kondicionavimas gali padėti išlaikyti natūralų blizgesį ir padėti pašalinti dėmeles. Galų gale, oda yra tokia pati kaip jūsų oda. Oda reikalauja drėgmės ir aliejaus, kad įsitikintumėte, kad ji išlieka lygi ir nesužalota.

Pirmoji odos priežiūros taisyklė: visuomet patikrinkite nedidelį plotą ir visada naudokite minkštą mikropluošto valymo šluostę. Būtinai purkškite savo valymo produktus ant mikropluošto audinio - niekada tiesiai ant rankinės.

rankines prieziura

Venkite kontakto su vandeniu

Lietaus vanduo turi mikroskopinių rūgščių ir mineralų, kurie jūsų rankinėje gali palikti nuolatines dėmeles.

 

Tikimės, kad nuo šiol atkreipsite dėmesį bent į keletą faktorių, kuriuos paminėjome šiame straipsnyje. O jūsų rankinės išliks gražios ir tvarkingos dabar dar ilgesnį laiką! 

 

Mielas skaitytojau, mes jums turime ypatingą pasiūlymą - 10% nuolaida, bet kuriais išsirinktai prekei. Įrašykite savo el.paštą žemiau ir mes jums iš karto atsiųsime nuolaidos kodą ir nuorodą!

Nuolaidų liko tik 10 vienetų ir jos nuolatos mažėja, paskubėkite! 

Pasinaudokite nuolaida! 

 

Šiandien mes jau turime virš 600 skirtingų prekių - kuprinių, rankinių ir piniginių. tikime, kad tikrai rasite jums patinkančią prekę.  

 

Parašykite komentarą

Komentarai bus peržiūrėti puslapio administratoriaus

Paieška

Į krepšelį pridėjote:
Apskaičiuoti:
Iš viso:
Suma:
> Užbaikite apsipirkimą < 
Apmokėti
Pridėjote prie patinkančių:
Excl. postage 
Jums patinkantys